Skyline%20New%20York_edited.jpg
"The best vision is insight"

Leuk dat je er bent! Ik ben Sanne Witkamp (1976), cultureel antropoloog én marketing strateeg. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in verschillende functies op gebied van sales, marketing en beleid richtte ik in 2010 mijn eerste adviesbureau op.

 

Ik werk nog steeds samen met partners aan marketingprojecten maar ben ook beschikbaar als organisatieadviseur en business consultant.

 

Ik adviseer bedrijven en organisaties op gebied van cultuur, merkbeleving, marketing en klantenbinding. Daarnaast heb ik uitgebreide kennis en ervaring op gebied van: verandermanagement, doelgroepgericht communiceren en toepassingen van antropologie in het bedrijfsleven.

Antropologie & marketing 

In mijn rol van marketingadviseur en business consultant pas ik antropologische theorieën en methodieken toe voor oplossingsgerichte activiteiten bij bedrijven en organisaties. ​

  • Marketingstrategie en business development

  • Reorganiseren marketingorganisatie

  • Positionering en waardeprogramma's

  • Merkbouw en -activatie

  • Doelgroepen en consumentengedrag

  • Ontwerpen van nieuwe technologie

  • Managen van project- en organisatiecultuur

  • Internationale bedrijfsvoering

 

 
CULTUUR op de kaart

Na een eerste kennismaking maak ik een plan van aanpak dat past bij jouw vraag. Elke vraag is anders en dus lever ik altijd maatwerk. Van cultuurinterventies bij overnames en scale-ups tot reorganisatie van de bedrijfsstructuur waarvan de cultuur een belangrijk onderdeel is. De ervaring leert dat ik snel analyseer, werk en oplever. Ik doe veldwerk, verdiep me in de business case, de organisatiestructuur en de cultuur. Je krijgt inzichten die aansluiten bij de achtergronden, de huidige situatie, de probleemstelling en jouw specifieke vragen. Die plaats ik in perspectief zodat je er ook echt mee verder kunt.  Door mijn uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven zorg ik voor het in kaart én in lijn brengen van business, cultuur, proces en marketing. Ik werk integer, zorgvuldig en weet de commerciële, 'harde' onderdelen goed te mengen met een vertrouwelijke, menselijke aanpak.  

 
ONE-ON-ONE COACHING 

Ik maak graag een afspraak voor een intake om te bespreken wat ik mogelijk kan betekenen. De intake is gratis en duurt een uur. 

Tarieven

​Coaching - 100 Euro per sessie (60 minuten)

Cultuur op de kaart - projectprijs

Klant in beeld - projectprijs

Commercieel uurtarief - 125 Euro

Ik doe graag mooi en zinvol werk. Vooral voor mijn en jouw plezier, en niet alleen voor de centen. Neem contact met me op, dan bespreken we wat ik kan doen voor jouw budget. 

Track record

Ondernemer sinds 2008

15+ jaar in Sales & Marketing 

Meerdere interim-opdrachten / 100+ projecten

 

Culturele Antropologie (MA) - Universiteit Leiden​

Specialismen: Latijns Amerika / Health Care / Gender Studies

Contact?
Bel of mail me!

​​

Tel: +31 6 191 623 99​

s.witkamp@gmail.com